Rozlučka se svobodou a úniková hra? ANO!

Rozlučka se svobodou a úniková hra? ANO!

od admin

Loučení se svobodou neboli rozlučka se svobodou je oblíbená oslava na počest ženicha i nevěsty, která se řadí mezi svatební tradice. Ať už naplánujete rozlučku se svobodou jako jednodenní akci nebo víkendovou párty, je vhodné předem vymyslet zajímavý program, aby se hosté bavili a ženich si před svatbou užil “poslední dny volnosti” v maximální možné míře. 

Důvodem rozlučky je nejen uvolnění se před svatbou, ale také strávení příjemného dne se svými přáteli a případně seznámení se s důležitými lidmi na straně ženicha a nevěsty ještě před svatebním dnem.

Plánujete-li rozlučku se svobodou a chtěli byste ženicha překvapit netradiční, ale velmi zábavnou aktivitou, na kterou rozhodně nezapomenete a která žádného chlapa neurazí, zařaďte do svého programu Tour de beer, venkovní únikovou hru po pražských mini-pivovarech!

Aby loučení se svobodou nebylo jen a pouze o samotném pití piva a sezení v pivovarech, budete mít v rámci venkovní únikové hry o zábavu postaráno poutavým příběhem.

Skrze mobilní aplikaci Get Out Fun se dostanete se do blízké budoucnosti, konkrétně do roku 2027. V Česku už čtvrtým rokem panuje nejpřísnější prohibice v dějinách. Pít se nesmí ani pivo! To bychom však nebyli my Češi, abychom si nějakou tu cestičku k pivu nevyšlapali.

Jedinou možností, jak ochutnat zlatavé národní bohatství, je vydat se do Starého města a vypátrat některý z posledních, přísně utajených minipivovarů, o kterých vědí jen zasvěcení.

Ulice Prahy přitom stráží speciální hlídky Ministerstva průmyslu, přezdívané Suchá hrdla, které za konzumaci alkoholu uvěznily už tisíce lidí a jejich počet každou noc stoupá. Abyste se nestali dalšími v pořadí, musíte prokázat skvělou orientaci, logické myšlení, všímavost a pamatováka. Tedy vlastnosti, které jsou všem pivařům vlastní. Tak na zdraví!

Vydejte se v rámci loučení se svobodou na dobrodružnou toulku po malých, „inkognito“ pivovarech. Vyrazit na cestu může až 6 hráčů. Pivo není zahrnuto v ceně voucheru a čeká vás celkem 6 zastávek.

Rozlučku se svobodou v podobě venkovní únikovky Tour de beer od Get Out Fun si můžete zahrát již nyní. Stáhněte si mobilní aplikaci Get Out Fun, která je zdarma a pro mobilní zařízení s operačním systémem Android z Google Play i s operačním systémem iOS z App Store, následně si vyberte venkovní únikovou hru Tour de beer a nezapomenutelná rozlučka se svobodou může začít!

Mohlo by vás zajímat