Tipy, kde si zahrát kvalitní venkovní únikovou hru

Tipy, kde si zahrát kvalitní venkovní únikovou hru

od admin

Venkovních únikových her je skutečně nepřeberné množství, jak si tedy vybrat únikovku, kterou dává smysl si zahrát? Návod na výběr kvalitní únikové hry je v podobě mobilní aplikace Get Out Fun, pomocí které si můžete vybrat ověřené venkovní únikové hry v Praze a okolí. 

Mobilní aplikaci Get Out Fun s přehledem ověřených venkovních her si můžete zdarma stáhnout do mobilních zařízení s operačním systémem Android z Google Play i s operačním systémem iOS z App Store.

Jakmile budete mít aplikaci nainstalovanou ve svém mobilu, můžete si zobrazit seznam tematických únikových her. A jaké že jsou ty nejoblíbenější únikové hry, které si můžete prostřednictvím mobilní aplikace zahrát?

Můžete zkusit například únikovou hru nazvanou Po stopách korunovačních klenotů, jejíž příběh začíná na Staroměstském náměstí v Praze. České korunovační klenoty jsou chloubou našeho národa. Po dlouhá staletí byly klenoty bezpečně uchovány na hradě Karlštejn, ale pak se stalo neštěstí. Během převozu na Pražský hrad, v roce 1619, se však korunovační klenoty ztratily. Bude tedy na Vás, abyste pomohli s nalezením ztracených klenotů a navrátili českému národu jednu z jeho největších památek!

Abychom nechodili od Staroměstského náměstí daleko po Praze, můžete spustit únikovou hru, prostřednictvím které budete V zakletí času. Přesně tak se tato oblíbená úniková hra jmenuje. V prostředí této hry se ocitnete v době, kdy je čas velmi nestabilní. Pohybujeme se tam a zpět, a to stále rychleji a rychleji. Čas a jeho nestabilita neustále nabývá na síle a hrozí, že zcela pohltí prostor, ve kterém žijeme. Je třeba projít minulostí a dát času řád. Je na vás, abyste náš svět zachránili.

V Praze se zkrátka najde velmi mnoho zajímavých únikových her a jsou velmi blízko u sebe. S mobilní aplikací Get Out Fun budete mít u sebe jedny z nejoblíbenějších venkovních únikovek, které si můžete kdykoliv zahrát.

Mohlo by vás zajímat