Úniková hra a zážitkový marketing

Úniková hra a zážitkový marketing

od admin

Úniková hra je fenoménem posledních několika let. Svou popularitu získává především v nepřeberném množství témat jednotlivých her, ale také čím dál více zapeklitějších hádankách, šifrách a zajímavých úkolech, u kterých skutečně musíte zapojit hlavu, využít logické myšlení i selský rozum. 

V klasických vnitřních únikových hrách si můžete vychutnat i doprovodné audiovizuální efekty v podobě zvukových kulis, světelných efektů, laserů a dalších zajímavých doplňků, které podtrhují zážitek ze samotné hry. Je ale nutné si uvědomit, že u klasické vnitřní hry můžete být limitování uzavřeným prostorem, ve kterém se hra odehrává. Často se tak budete pohybovat v jedné velké, nebo několika malých místnostech. Pakliže nejste zastánci stísněných prostorů, ale přesto byste si chtěli zahrát únikovou hru i v období, když počasí nedovoluje užít si venkovní únikové hry, můžete zkusit hru v Technickém muzeu v Praze. Tato zábavná úniková hra, nejen pro nadšence techniky, Vám umožní užít si s přáteli několik hodin v muzeu, ve kterém můžete prověřit své schopnosti, znalosti i jak moc jste vnímaví. Můžete si vyzkoušet, zdali se Vám podaří projít náborem Asociace českých vynálezců a třeba se stanete jejími čestnými členy. Zkrátka si užijete nevšední zábavu zkombinovanou s poznáním, prohloubením vědomostí a skvělými okamžiky s nejbližšími přáteli. Pokud si za každou cenu chcete užít venkovní únikovou hru se vším všudy, pak si stačí stáhnout mobilní aplikací od Get Out Fun, která je zdarma pro mobilní zařízení s operačním systémem Android (Google Play) i operačním systémem iOS (App Store).

Jestli se Vám úplně nechce sportovat, ani sedět v kině, natož v baru, pak úniková hra je skvělou volbou, pokud přemýšlíte nad zábavným využitím volného času se svými přáteli, rodinou nebo kolegy. 

Venkovní úniková hra je nejen zábavná forma stmelení skupiny osob a budování týmovosti, ale zároveň se jedná o formu zážitkového marketingu, který mohou hojně využívat obchodní společnosti různých velikostí a zaměření. Ať už se jedná o malou rodinnou firmu, nebo velkou obchodní společnost, či nadnárodní korporaci, vždy lze využít potenciálu venkovní únikové hry v oblasti budování vztahu se zákazníky, k posílení vztahů uvnitř dané obchodní společnosti, ale také k propagaci konkrétních produktů či služeb. Téma venkovní únikové hry lze totiž zpracovat na míru a díky tomu se ve hře mohou objevit úkoly, šifry a hádanky specifické pro konkrétní obchodní společnost a její firemní kulturu. Téma únikové hry lze tedy připravit na základě konkrétních představ a s konkrétními cíli. Pokud společnost potřebuje prohloubit vztahy s obchodními partnery, vybudovat týmovost v konkrétním oddělení nebo obecně zpracovat pro své zákazníky únikovou hru, která bude mít za cíl vybudovat povědomí o obchodní značce, tak i takovýmto specifickým účelům je vhodná venkovní únikovka Get Out Fun. No a to vše v zábavném duchu, přirozeně a efektivně.

Pokud si chcete zahrát jedny z nejlepších únikových her v Praze, stáhněte si mobilní aplikaci od GetOutFun.cz, vyberte hru, která Vás nejvíce osloví, a pak už si jen užívejte moře zábavy.

Mohlo by vás zajímat