Výhody únikové hry s mobilní aplikací

Výhody únikové hry s mobilní aplikací

od admin

Únikové hry se neustále zdokonalují, stejně jako se vyvíjí vše kolem nás. Technologie udávají trend napříč všem oborům a ani únikové hry nemohly být pozadu. Technologie nás zkrátka doprovází každý den a právě díky technologiím a modernizaci si můžeme dovolit automatizovat nespočet činností. Moderní technologie nám zpříjemňují život, šetří čas a dělají nás výkonnějšími. 

Moderní technologie jsou zkrátka všudypřítomné a je vhodné jich naplno využívat. Ať už při práci, vzdělávání či zábavě, vždy nám technologie mohou moci dosáhnout cíle. Venkovní únikové hry Get Out Fun nabízí spojení moderních technologií v podobě vlastní mobilní aplikace, ve které se všechny tři zmíněné aktivity prolínají při firemním teambuildingu, vytvořeném speciálně od Get Out Fun, na míru dané firmě a dle konkrétních potřeb. Ovšem mobilní aplikaci Get Out Fun neuvyužijete pouze u firemních akcí a teambuildingu. Abyste si užili jedny z nejoblíbenějších venkovních únikových her v Praze, bude potřeba, abyste si stáhli mobilní aplikaci, která je zcela zdarma na Google Play a App Store. 

Po instalaci mobilní aplikace si vytvoříte svůj profil hráče, ve kterém si můžete vybrat některou z tematických venkovních únikových her. Mobilní aplikace Vám umožní si kdykoliv s přáteli užít zábavnou únikovou hru v centru Prahy, aniž byste museli předem cokoliv rezervovat. Pouze si na svém mobilním zařízení spustíte aplikaci Get Out Fun, vyberete požadovanou únikovku a začnete hrát. 

Venkovní úniková hra v mobilní aplikaci je zkrátka skvělý nástroj, když budete například na procházce Prahou a dostanete nápad, že byste si mohli s pár přáteli užít skvělé odpoledne plné zábavy, poznání a pohybu. Venkovní úniková hra je nejen skvělým zábavným prostředkem, ale zároveň se při jejím hraní dozvíte spoustu zajímavých informací z historie, kultury, okolního prostředí, budete luštit šifry, hádanky a plnit úkoly. To vše na čerstvém vzduchu v kolektivu nejlepších přátel, se kterými během zdolávání cíle uděláte i něco pro své zdraví, jelikož venkovní úniková hra je plná pohybu. 

Mít ve svém mobilu staženou aplikaci od GetOutFun se zkrátka vyplatí, vždy budete o něco chytřejší, poznáte kouzelná místa, skvěle se pobavíte, nasajete do plic čerstvý vzduch a možná i shodíte nějaké to kilo 🙂

Mobilní aplikaci Get Out Fun si můžete zdarma stáhnout do mobilních zařízení s operačním systémem Android z Google Play i s operačním systémem iOS z App Store.

Mohlo by vás zajímat